Jednoduchý recept

Dušené drůbeží žaludky na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 31523

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kari koření
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
700 ml Voda pitná
250 g Zeleninová směs jarní - mražená
500 g Žaludky drůbeží
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 846kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
6% Sodík 127 mg
52% Bílkoviny 29 g

Dušené drůbeží žaludky na žampionech postup přípravy receptu:

1

Žaludky očistíme, vykrájíme tvrdé části a rozpůlíme. V rendlíku na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme žaludky, sůl, pepř, papriku, kari koření, oregano a orestujeme. Poté je podlijeme vodou a pod poklicí za občasného míchání dusíme. Když jsou žaludky poloměkké, přidáme zeleninu a dál dusíme. Asi po 10 minutách přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony a dusíme ještě asi 5 minut.

Poznámka

Jako přílohu volíme dušenou rýži nebo šťouchané brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept