Italský chlebíček

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme chléb na plátky silné asi 8 mm, ze kterých pak vykrájíme čtverce o straně zhruba 4 cm. Plátky chleba potřeme olejem
  • 2
    a vložíme na pečící plech. Troubu předehřejeme na 180 °C a pečeme asi 15 minut, dokud chleba nezezlátne a nezkřehne.
  • 3
    Na každý chlebový čtverec položíme 1 plátek šunky a rajčete. Posypeme nakrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.