Jednoduchý recept

Dušený celer s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 31526

Ingredience

400 g Celer bulvový
1 ks Cibule
150 g Hrášek v mírně slaném nálevu
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř bílý
0,3 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 160 kcal
Kilojoule 670kJ
5% Sacharidy 19 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 301 mg
10% Bílkoviny 6 g

Dušený celer s hráškem postup přípravy receptu:

1

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěný, nahrubo ustrouhaný celer, opepříme, osolíme, zalijeme vodou a pod pokličkou dusíme.

2

Po 15 minutách vmícháme přecezený hrášek, promícháme a necháme prohřát.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory nebo rýži.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept