Dušené zelí kysané

43 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2lžíceSádlo škvařené
    • 1kusCibule
    • 1lžíceCukr krupice
    • 400mililitrůVoda pitná
    • 1špetkaSůl
    • 500gramůZelí kysané
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
192 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
850 mg
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze zelí slijeme lák, který odložíme, zelí překrájíme.
  • 2
    Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. K cibuli přidáme zelí, vlijeme nálev, vodu a dusíme, až je zelí měkké. Hotové zelí ochutíme cukrem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.