Jednoduchý recept

Dušené zelí kysané s jablky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31535

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Jablka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
400 ml Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 359kJ
14% Sacharidy 50 g
17% Tuky 13 g
7% Sodík 132 mg
8% Bílkoviny 5 g

Dušené zelí kysané s jablky postup přípravy receptu:

1

Ze zelí slijeme lák, který odložíme, zelí překrájíme. Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. K cibuli přidáme zelí, hrubě nastrouhaná jablka, která jsme oloupali a zbavili jádřinců. Do zelí vlijeme nálev, vodu a dusíme, až je zelí měkké. Hotové zelí ochutíme cukrem a solí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept