Pěna z paštiky s nakládanou kapií - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pěna z paštiky s nakládanou kapií
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 31580 |
Kategorie: | Pomazánky |
Ingredience
100 g | Kapie sterilovaná |
300 g | Paštika játrová |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 816kJ
0% Sacharidy 1 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 0 mg
17% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Kapie sterilovaná, Paštika játrová mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Pěna z paštiky s nakládanou kapií postup přípravy receptu:
1 | Paštiku našleháme šlehačem do pěny a přimícháme nakládanou kapii, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky. |
Poznámka
Při šlehání paštiky můžeme použít jednu lžíci nálevu z kapie.