Pikantní hermelín

20 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
914 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
79 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolečka sýrů rozřízneme podélně, aby vytvořily kapsy, do nichž vložíme rozdrcený pepř, plátky cibule, česneku a případně další koření podle vlastní chuti a fantazie.
  • 2
    Naplněné hermelíny umístíme do vhodné skleněné nádoby, aby ji co nejvíce zaplnily a obložíme znovu kolečky cibule, plátky česneku, různobarevným celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem, jalovcem a pokud máme rádi ostřejší chuť, také feferonkami nebo chilli papričkami. Zalijeme olejem, nejlépe olivovým, sklenici uzavřeme a dáme do chladu na pět dní uležet. Určitě však naložené sýry nepodáváme dříve než za dva dny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 21. 11. 2015
Pikantní hermelín
Naloženo, dáno do lednice. Jsem zvědavá, jestli rodinka odolá dostatečně dlouho 😉. Vypadá to slibně.