Jednoduchý recept

Kapr smažený v pivním těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 31691

Ingredience

1 kg Kapr obecný
10 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
120 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
125 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
3 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 965kJ
6% Sacharidy 21 g
61% Tuky 46 g
16% Sodík 317 mg
88% Bílkoviny 49 g

Kapr smažený v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstíčko. Smícháme 8 lžic mouky, 1 špetku soli, 1 rozšlehané vejce a pivo.

2

Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme 2 špetkami soli a posypeme pepřem. Poté obalíme ve 2 lžících mouky a protáhneme připraveným těstíčkem.

3

Kapra smažíme v rozpáleném oleji na mírném plameni, aby se porce dobře propekly.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept