Jednoduchý recept

Jablka nadívaná

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31768

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
900 g Jablka
50 ml Kmínka - Akvavit
100 g Marmeláda meruňková
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 144 kcal
Kilojoule 603kJ
9% Sacharidy 32 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 24 mg
3% Bílkoviny 2 g

Jablka nadívaná postup přípravy receptu:

1

Jablka omyjeme, v jedné třetině odřízneme, vydlabeme jádřinec i trochu dužiny a zakapeme citronovou šťávou. Dužinu rozmělníme, přidáme sníh z bílků a meruňkovou marmeládu. Promícháme a směsí jablka naplníme.

2

Plech vyložíme papírem na pečení, na něj vyskládáme plněná jablka, pokapeme kmínkou a pečeme 10 až 12 minut.

3

Necháme vychladnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept