Recept

Ledový salát s avokádem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31812

Ingredience

2 ks Avokádo
10 g Bazalka
400 g Broskve
4 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Hořčice
100 g Majonéza
20 g Mandle plátky
60 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
150 g Rajčata Cherry
450 g Salát ledový
5 g Sůl
10 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 958kJ
8% Sacharidy 29 g
53% Tuky 40 g
38% Sodík 761 mg
12% Bílkoviny 7 g

Ledový salát s avokádem postup přípravy receptu:

1

Salát rozebereme na listy a natrháme na kousky. Avokáda oloupeme, rozřízneme na poloviny, vypeckujeme, nakrájíme na proužky a zakapeme 1 lžící citronové šťávy.

2

Opereme broskve, spaříme vřelou vodou, oloupeme a nakrájíme na úzké proužky.

3

Opereme rajčata a rozkrojíme na poloviny. Nasekáme bylinky.

4

Přísady dáme do misky. Olej rozmícháme s majonézou, hořčicí

5

a 3 lžícemi citronové šťávy, ochutíme solí a pepřem.

6

Dresinkem přelijeme salát, posypeme jej mandlovými lupínky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept