Recept

Rajčatová polévka s cizrnou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 31822

Ingredience

30 g Ančovičky konzervované
500 g Cizrna
1 l Hovězí vývar základní
300 g Krájená rajčata s bazalkou
4 polévková lžíce Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
6 stroužek Česnek
80 g Šalotka
2 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 308kJ
10% Sacharidy 35 g
15% Tuky 12 g
71% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Rajčatová polévka s cizrnou postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej a lehce podusíme drcený česnek a na kostičky nakrájenou šalotkou.

2

Po 5 minutách přidáme nakrájené ančovičky a rajčata. Směs přelijeme hovězím vývarem a přidáme šalvěj. Cizrnu necháme okapat. Přidáme k polévce a ochutíme solí a pepřem. Nalijeme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept