Recept

Polévka s modrým sýrem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31830

Ingredience

60 g Cibule
3 polévková lžíce Citronová šťáva
1 l Hovězí vývar základní
100 g Kedlubna
150 g Mrkev kořen
3 g Muškátový oříšek
60 g Máslo čerstvé
3 g Nové koření celé
100 g Nudle vaječné
100 g Pastinák
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
100 g Petržel kořen
150 g Sýr Gorgonzola
5 g Sůl
500 ml Šťáva celerová

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 956kJ
10% Sacharidy 37 g
136% Tuky 102 g
92% Sodík 2 g
38% Bílkoviny 22 g

Polévka s modrým sýrem postup přípravy receptu:

1

Mrkev, pastinák, petržel a kedluben očistíme a pokrájíme na nudličky. Na kostičky nakrájíme cibuli.

2

Na másle osmažíme zeleninu i cibuli. Přibližně po 5 minutách zalijeme celerovou šťávou a hovězím vývarem a krátce povaříme.

3

Přidáme polévkové nudle a necháme zvolna vařit přibližně 10 minut při mírné teplotě.

4

Přimícháme citronovou šťávu. Opereme, osušíme, jemně posekáme a přidáme petrželku.

5

Ochutíme solí, pepřem, muškátem a novým kořením.

6

Rozkrájíme sýr na kousky a necháme rozpustit v polévce a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept