Recept

Hlívová polévka s játry

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31845

Ingredience

150 g Cibule
400 ml Dolin - Vermouth
250 g Hlíva ústřičná
500 g Játra drůbeží
20 ml Likér bylinný - Strega
60 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
200 g Rukola
5 g Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 635 kcal
Kilojoule 2 657kJ
10% Sacharidy 37 g
37% Tuky 28 g
93% Sodík 2 g
58% Bílkoviny 33 g

Hlívová polévka s játry postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rozehřejeme olivový olej a cibuli s nakrájenými játry na něm lehce orestujeme.

2

Houby očistíme, opereme, nakrájíme a asi po 5 minutách přidáme k játrům. Přibližně po 5 minutách všechno podlijeme vývarem a vermutem.

3

Polévku dochutíme bylinným likérem, solí a pepřem a asi 5 minuty necháme vařit na mírném ohni.

4

Rukolu nakrájíme nahrubo a krátce před podáváním přidáme do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept