Italská bramboračka

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolky nakrájíme na kousky. Květák očistíme a rozebereme na malé růžičky. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.
  • 2
    Máslo rozpustíme a všechnu zeleninu asi 5 minuty restujeme. Přidáme sůl a pepř a všechno podlijeme drůbežím vývarem.
  • 3
    Na mírném ohni necháme provařit 10 minut. Vmícháme kukuřičnou krupici. Bylinky opereme, jemně nakrájíme a také přidáme do polévky. Servírujeme talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.