Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 31849

Ingredience

15 g Bazalka
500 g Brambory
150 g Brokolice
150 g Cibule
100 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Kukuřičná krupice T 600
150 g Květák
4 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
15 g Oregano čerstvé
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
1 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 552 kcal
Kilojoule 2 307kJ
9% Sacharidy 32 g
142% Tuky 107 g
65% Sodík 1 g
17% Bílkoviny 10 g

Italská bramboračka postup přípravy receptu:

1

Fazolky nakrájíme na kousky. Květák očistíme a rozebereme na malé růžičky. Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na tenké plátky. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme.

2

Máslo rozpustíme a všechnu zeleninu asi 5 minuty restujeme. Přidáme sůl a pepř a všechno podlijeme drůbežím vývarem.

3

Na mírném ohni necháme provařit 10 minut. Vmícháme kukuřičnou krupici. Bylinky opereme, jemně nakrájíme a také přidáme do polévky. Servírujeme talířích.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept