Jednoduchý recept

Biftek na pepři se salsou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 31856

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí kýta
40 g Křen
50 ml Olej olivový
40 g Pepř 4 barev
6 g Pepř černý mletý
50 g Petržel kudrnka
200 g Rajčata
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 664kJ
3% Sacharidy 10 g
36% Tuky 27 g
43% Sodík 861 mg
49% Bílkoviny 27 g

Biftek na pepři se salsou postup přípravy receptu:

1

Rajčata rozmixujeme a smícháme s lžící oleje, cibulí nasekanou nadrobno, nastrouhaným křenem, pepřem a petrželkou. Dobře promícháme, zakryjeme fólií a necháme hodinu uležet.

2

Rozehřejeme gril nebo pánev, čerstvý pepř různých barev rozdrtíme v hmoždíři.

3

Každý biftek potřeme zbylým olejem a obalíme v pepřové drti. Pečeme 4-5 minut z každé strany podle naší chuti, osolíme.

4

Podáváme s uleželou salsou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept