Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 31863

Ingredience

10 g Nakládaný zelený pepř
60 ml Olej olivový
10 g Pepř bílý celý
10 g Pepř citronový
10 g Pepř růžový celý
10 g Pepř černý celý
10 g Pepř červený celý
10 g Sůl
4 dl Víno červené
700 g Hovězí svíčková
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 019kJ
3% Sacharidy 10 g
21% Tuky 16 g
79% Sodík 2 g
71% Bílkoviny 40 g

Steak na víně postup přípravy receptu:

1

Čerstvý pepř rozdrtíme v hmoždíři, maso potřeme olivovým olejem a poté okraje obalíme v pepřové drti. Zbylý olej rozpálíme v pánvi, vložíme steaky a pečeme 6 minut z každé strany podle tloušťky masa.

2

Steaky přemístíme na talíře a do pánve k výpeku nalijeme červené víno a vodu. Za stálého míchání vaříme 4 minuty, objem by se měl snížit na polovinu, osolíme a nalijeme na jednotlivé steaky.

Poznámka

Podáváme např. s bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept