Recept

Nakládané hovězí po čínsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 31867

Ingredience

150 g Brokolice
20 g Cukr třtinový
200 g Fazolové výhonky
400 g Hovězí kýta
60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
40 ml Omáčka sójová
60 ml Omáčka ústřicová
1 ks Paprika červená
6 g Pepř černý mletý
30 g Solamyl - bramborový škrob
7 g Sůl
40 ml Víno rýžové čínské
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 815kJ
6% Sacharidy 21 g
36% Tuky 27 g
58% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Nakládané hovězí po čínsku postup přípravy receptu:

1

V nekovové míse smícháme sojovou omáčku, víno, škrob, cukr a maso nakrájené na nudličky. Zakryjeme fólií a necháme 20 minut odležet.

2

Marinované maso opečeme ve dvou várkách, aby se dokonale propeklo, na rozpáleném oleji ve woku.

3

Mezitím na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje, přidáme brokolici rozdělenou na malé růžičky, 2 dl vody a opékáme za stálého míchání 5 minut. Přihodíme papriku na nudličky a opékáme další 4 minuty, dokud brokolice nezměkne. Přimícháme ústřicovou omáčku, opečené maso a fazolové výhonky. Promícháváme na středním ohni, aby se maso prohřálo a výhonky změkly. Dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept