Recept

Filé z candáta sypané sezamem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 31869

Ingredience

0,5 ks Candát obecný
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř bílý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sezam - semena
2 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 756kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
7% Sodík 137 mg
128% Bílkoviny 72 g

Filé z candáta sypané sezamem postup přípravy receptu:

1

Filé z candáta osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C asi patnáct minut. Poté filé vyjmeme, porce potřeme rozšlehaným vejcem a zasypeme sezamem. Pečeme, dokud filé nezezlátne. Zdobíme sekanou petrželovou natí.

Poznámka

Jako přílohu volíme vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept