Hovězí s fazolovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

      • 500gramůHovězí kýta
      • 3gramyChilli koření mleté
      • 20mililitrůOmáčka sójová
      • 5gramůPepř černý mletý
      • 10gramůMouka kukuřičná
      • 20mililitrůOcet vinný
      • 20mililitrůVoda pitná
      • 1kusPaprika červená
      • 150gramůCuketa
      • 150gramůHrášek
      • 200gramůCibulka jarní
      • 8gramůSůl
      • 1stroužekČesnek
      • 60mililitrůFazolová černá omáčka
      • 3lžíceOlej rostlinný
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    377 kcal
    Bílkoviny
    31 g
    Tuky
    21 g
    Sacharidy
    17 g
    Vláknina
    5 g
    Cukr
    5 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      V míse smícháme hovězí nakrájené na nudličky, česnek, chilli, pepř, sůl a sojovou omáčku.
    • 2
      V jiné misce smícháme trochu vody s kukuřičnou moukou dohladka a přilijeme ocet.
    • 3
      Na velké pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání smažíme maso s marinádou asi 5 minut, dokud nezhnědne. Do pánve přidáme postupně nakrájené papriky, osmažíme 2 minuty, cuketu a hrášek a smažíme další 3 minuty. Snížíme teplotu, vlijeme rozmíchanou kukuřičnou mouku a omáčku z černých fazolí, povaříme. Podáváme posypané kolečky jarní cibulky.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.