Recept

Filé s pomerančovou šťávou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 31901

Ingredience

800 g Filé rybí
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Pomeranče
2 polévková lžíce Pomerančová šťáva
120 g Sýr Ementál (Primátor)
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
130 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 927kJ
2% Sacharidy 8 g
28% Tuky 21 g
8% Sodík 159 mg
172% Bílkoviny 97 g

Filé s pomerančovou šťávou postup přípravy receptu:

1

Osolené filé vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme asi patnáct minut. Poté rybu zalijeme připravenou zálivkou a zapékáme asi deset minut.

2

Na talířích servírujeme s plátky pomeranče.

3

Zálivku připravíme rozšleháním vína s vejcem a nastrouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept