Jehněčí kotlety jako minutka

115 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
834 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
65 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, opláchnuté a osušené kotlety naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje, v němž jsme rozmíchali grilovací koření. Pod fólií necháme kotlety hodinu a půl odležet. V průběhu marinování maso obracíme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej s máslem, vložíme do něj kotlety i s marinádou a maso po obou stranách osmažíme.
  • 3
    Servírujeme s plátky rajčete a proužky papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.