Jednoduchý recept

Broskve s jahodovou pěnou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 31997

Ingredience

300 g Broskve
15 g Cukr moučkový
60 ml Curacao
50 ml Likér Maraschino (Maraska)
50 ml Sherry brandy
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
300 ml Zmrzlina jahodová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 302 kcal
Kilojoule 1 265kJ
8% Sacharidy 30 g
21% Tuky 16 g
2% Sodík 30 mg
5% Bílkoviny 3 g

Broskve s jahodovou pěnou postup přípravy receptu:

1

Broskve spaříme horkou vodou, ihned ponoříme do studené vody, vyjmeme, oloupeme, rozkrojíme napůl, vyjmeme pecky, půlky broskví vložíme do misky, zalijeme brandy a likérem. přisypeme trochu cukru a necháme odležet.

2

Jahodovou zmrzlinu necháme změknout, přimícháme smetanu a vyšleháme do pěny. Dáme na mrazák.

3

Do vychlazených pohárků naporcujeme mraženou pěnu, na ni položíme okapané broskve, zakápneme ještě curacaem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept