Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3200

Ingredience

1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kávová lžička Kapary sterilované
200 g Majonéza
2 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sardelová pasta
1 špetka Sůl
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

81% Kalorie 1,591 kcal
Kilojoule 6 655kJ
13% Sacharidy 45 g
211% Tuky 158 g
488% Sodík 10 g
13% Bílkoviny 7 g

Remuládová omáčka postup přípravy receptu:

1

Kapary, čerstvé bylinky, okurku i šalotku nasekáme. Smícháme s majonézou a sardelovou pastou, dochutíme citronovou šťávou a necháme asi 10min odležet. Poté osolíme a opepříme.

2

Omáčka je vhodná k pečeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept