Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 32006

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Oregano sušené
2 špetka Pepř černý mletý
200 g Rýže loupaná
800 g Skopová kýta
4 špetka Sůl
600 ml Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 617 kcal
Kilojoule 2 582kJ
14% Sacharidy 51 g
41% Tuky 31 g
12% Sodík 245 mg
56% Bílkoviny 31 g

Skopové maso v rýži postup přípravy receptu:

1

Maso opláchneme, okrájíme všechen lůj, maso nakrájíme na kostky a osolíme a opepříme. V tlakovém hrnci na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli s nastrouhaným česnekem. Poté vložíme maso, ze všech stran orestujeme, posypeme oreganem, vmícháme kečup, podlijeme vodou, dobře promícháme a hrnec uzavřeme.

2

Maso dusíme zhruba 25 minut, poté hrnec odstavíme a necháme zchladnout. K masu přidáme rýži, kterou jsme dobře propláchli horkou vodou. Hrnec znovu uzavřeme a dusíme ještě asi deset minut. Hrnec odstavíme, maso s rýží necháme dojít a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept