Jednoduchý recept

Hrušky s jahodovým pyré

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32079

Ingredience

20 g Cukr moučkový
20 g Cukr vanilka
300 g Hrušky
300 g Jahody zahradní
40 ml Likér Maraschino (Maraska)
30 ml Sherry brandy
60 ml Smetana 33% (šlehačka)
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 528kJ
5% Sacharidy 20 g
5% Tuky 4 g
0% Sodík 2 mg
2% Bílkoviny 1 g

Hrušky s jahodovým pyré postup přípravy receptu:

1

Hrušky rozčtvrtíme, vydlabeme jádřince, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přisypeme vanilkový cukr, povaříme 3 minuty. Necháme vychladnout.

2

Jahody omyjeme, vložíme do mixéru, přidáme lžíci cukru, přilijeme likér, brandy, rozmixujeme na kaši.

3

Jahodové pyré naporcujeme do pohárků, navrch položíme hrušky a ozdobíme šlehačkou.

4

Dezert podáváme vychlazený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept