Jednoduchý recept

Kachní prsa s ananasem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 32123

Ingredience

200 g Ananas
80 g Cibulka jarní
1 kávová lžička Cukr krupice
400 g Kachní prsa
1 kávová lžička Koření Čína
1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
5 g Sůl
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
50 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 814kJ
4% Sacharidy 13 g
8% Tuky 6 g
28% Sodík 557 mg
38% Bílkoviny 21 g

Kachní prsa s ananasem postup přípravy receptu:

1

Smícháme koření na čínu, sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Kachní prsíčka zbavíme kůže a nakrájíme na nudličky. Vložíme do marinády a necháme 20 minut uležet.

2

Rozpálíme wok s olejem. Kachní prsa vyjmeme z marinády a marinádu uchováme. Kachnu 2 minuty opékáme za stálého míchání na prudkém plameni. Přidáme papriku, strouhaný zázvor a bílou část jarních cibulek nakrájenou na kolečka a mícháme ještě 4 minuty, dokud paprika nezačne měknout.

3

Vložíme na kostičky nakrájený ananas i se štávou a marinádu. Mícháme 2 minuty. Podle chuti dosolíme. Posypeme zelenými částmi jarních cibulek a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept