Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 32130
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

500 g Artyčoky sterilované
4 polévková lžíce Mléko polotučné
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá
0,5 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 241 kcal
Kilojoule 1 008kJ
5% Sacharidy 17 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 294 mg
27% Bílkoviny 15 g

Artyčoková sedlina postup přípravy receptu:

1

Artyčoky necháme na sítu okapat. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme artyčoky, mírně je podusíme.

2

Smícháme vejce s mlékem, solí, pepřem a šalvějovými lístky. Směsí přelijeme artyčoky a vše necháme na mírném ohni asi 6 minut sednout.

3

Upravíme na talíře a podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Artyčoková sedlina
Výborné sunglasses

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept