Recept

Dušené kančí řízky s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 32170

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 ks Cibule
600 g Kančí kýta
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 špetka Sůl
600 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 324 kcal
Kilojoule 1 357kJ
2% Sacharidy 6 g
22% Tuky 16 g
20% Sodík 391 mg
64% Bílkoviny 36 g

Dušené kančí řízky s česnekem postup přípravy receptu:

1

Plátky masa po okraji nařízneme, naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí a pod fólií necháme odležet. Po půl hodině plátky obalíme v mouce.

2

V rendlíku škvaříme slaninu nakrájenou na kostičky. Poté na slaninu vložíme plátky, osmažíme je po obou stranách, poté vyjmeme a na tom samém tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli. Plátky vrátíme do rendlíku, podlijeme horkou vodou a pod poklicí dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept