Jednoduchý recept

Kysané zelí zahuštěné

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32193

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1,5 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 špetka Sůl
500 ml Voda pitná
600 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 90 kcal
Kilojoule 375kJ
3% Sacharidy 11 g
5% Tuky 4 g
5% Sodík 99 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kysané zelí zahuštěné postup přípravy receptu:

1

Z kysaného zelí slijeme lák (odložíme ho)a zelí překrájíme. V rendlíku osmažíme cibuli na sádle, přidáme zelí, lák, sůl, vodu a pod poklicí dusíme. Když je zelí měkké a šťáva vydušená, vsypeme cukr, vmícháme mouku a dobře promícháme. Chvíli mouku prohříváme, poté zalijeme vodou a alespoň čtvrt hodiny provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept