Jednoduchý recept

Jahodový džem se sirupem z agáve

  • Portugalsko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Jahodový džem se sirupem z agáve 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3221

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Fruktózový sirup
5 kg Jahody zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 854kJ
14% Sacharidy 51 g
2% Tuky 2 g
0% Sodík 6 mg
6% Bílkoviny 3 g

Jahodový džem se sirupem z agáve postup přípravy receptu:

1

Jahody rozmačkáme, přilijeme sirup z agáve nebo fruktózový a citrónovou kůru v kuse a za stálého míchání počkáme, až se tekutina odpaří a vznikne hustá hmota.

2

Můžeme dochutit citrónovou šťávou nebo balzamikovým octem.

3

Vyndáme citrónovou kůru a plníme do sklenic.

4

Sterilizujeme cca 30 minut na 80°C.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept