Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 32216

Ingredience

10 ks Bobkový list
6 ks Cibule
0,2 g Jalovec
0,5 kg Kančí maso
0,2 g Kmín celý
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
10 ks Nové koření celé
3 kávová lžička Paprika červená
1 kávová lžička Pepř citronový
0,5 l Pivo světlé 12% 4,5% obj.
0,3 g Sádlo vepřové škvařené
3 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 242kJ
7% Sacharidy 26 g
7% Tuky 5 g
32% Sodík 633 mg
53% Bílkoviny 30 g

Divočák podlitý pivem postup přípravy receptu:

1

Pokrájenou cibuli na sádle zpěníme do zlatova. Přidáme na plátky nakrájené maso, z obou stran zprudka osmahneme. Posypeme červenou paprikou, dáme jalovec, nové koření, bobkový list, kmín, česnek, zalijeme vývarem, hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu.

2

Když je maso měkké, zaprášíme moukou, podlijeme pivem a necháme projít varem tak 10-15 minut. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Křehké maso dáme na talíř a na něj naskládáme na kolečka nakrájenou cibuli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept