Jednoduchý recept

Brambory pečené s grilovacím kořením

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Brambory pečené s grilovacím kořením 5 1
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 32225

Ingredience

750 g Brambory
0,5 polévková lžíce Koření grilovací
5 polévková lžíce Olej rostlinný
3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 117 kcal
Kilojoule 491kJ
6% Sacharidy 23 g
2% Tuky 1 g
10% Sodík 201 mg
9% Bílkoviny 5 g

Brambory pečené s grilovacím kořením postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na silnější měsíčky a v míse je zakapeme olejem, osolíme, zasypeme grilovacím kořením a dobře promícháme. Plech s vysokým okrajem potřeme olejem, na plech rozložíme brambory, vložíme do předehřáté trouby při střední teplotě a pečeme. Po zhruba čtvrt hodině brambory obrátíme a pečeme, dokud brambory nezezlátnou.

Komentáře a hodnocení

 
kvetush
Brambory pečené s grilovacím kořením
Recept je snadný, rychlý a chutný. Skvěle se hodí ke každému smaženému či pečenému masu. Já osobně jsem tyto brambory použila jako přílohu ke marinovaným kuřecím prsům. Chutnalo nám všem.blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept