Jednoduchý recept

Dušená rýže s brynzou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 32276

Ingredience

219 g Rýže loupaná
60 g Slanina vepřová
150 g Sýr Brynza
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 602kJ
13% Sacharidy 45 g
21% Tuky 16 g
7% Sodík 136 mg
22% Bílkoviny 13 g

Dušená rýže s brynzou postup přípravy receptu:

1

Rýži přebereme, propláchneme horkou vodou a vložíme do hrnce s vodou (poměr jeden díl vody, 1,5 díl voda). Rýži nesolíme, brynza je dost slaná.

2

V mezičase vyškvaříme na pánvi slaninu nakrájenou na kostičky. Brynzu vymícháme do hladké hmoty.

3

Do udušené rýže opatrně vmícháme slaninu a brynzu. Dbáme, aby rýže nezkašovatěla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept