Jednoduchý recept

Vařený tuřín na polský způsob

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 32353
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

150 g Máslo čerstvé
60 g Strouhanka
2 kávová lžička Sůl
1 kg Tuřín
0 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 074kJ
4% Sacharidy 16 g
28% Tuky 21 g
23% Sodík 455 mg
4% Bílkoviny 2 g

Vařený tuřín na polský způsob postup přípravy receptu:

1

V pánvi si rozpustíme máslo a na něm osmažíme dozlatova strouhanku.

2

Oloupaný a omytý tuřín pokrájíme na hranolky o síle 1,5 - 2 cm. Vložíme do hrnce s osolenou vodou a vaříme doměkka asi 30 minut. Poté tuřín scedíme, porce upravíme na talíře, polijeme máslem se strouhankou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept