Jednoduchý recept

Broskvový džem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3236

Ingredience

1 kg Broskve
600 g Cukr krupice
300 g Jablka
1 kávová lžička Kyselina citrónová

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 200kJ
20% Sacharidy 74 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
2% Bílkoviny 1 g

Broskvový džem postup přípravy receptu:

1

Broskve ponoříme do horké vody a oloupeme, vypeckujeme, smícháme s nastrouhanými jablky a cukrem. Vaříme, až směs zhoustne. Přidáme kyselinu citrónovou a pár broskví pokrájených na kousky.

2

Ještě asi 5 minut povaříme a plníme do sklenic vypláchnutých horkou vodou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept