Recept

Krkonošská libečková česnečka- opiška

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 32491

Ingredience

300 g Chléb konzumní
2 polévková lžíce Kopřiva
1 polévková lžíce Libeček
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 286 kcal
Kilojoule 1 197kJ
11% Sacharidy 40 g
15% Tuky 11 g
15% Sodík 303 mg
11% Bílkoviny 6 g

Krkonošská libečková česnečka- opiška postup přípravy receptu:

1

Libeček (opich) a mladé kopřivy omyjeme, nakrájíme na tenké nudličky. Tvrdší chleba rozkrájíme na kostičky, usmažíme je v pánvi na sádle do zlatova, česnek utřeme se solí.

2

V hrnci přivedeme k varu litr vody, přimícháme máslo, česnek, libeček, kopřivy a hrnec odstavíme z plotny. Bylinky nevaříme.

3

Polévku rozlijeme do talířů, podáváme k ní osmažený chléb.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept