Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32619

Ingredience

150 g Cibulka jarní
20 ml Citronová šťáva
50 g Kaviár
20 g Kopr čerstvý
5 g Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
2 ks Vejce slepičí
150 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 626kJ
25% Sacharidy 88 g
25% Tuky 18 g
38% Sodík 751 mg
52% Bílkoviny 29 g

Carské nudle postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme a nakrájíme na kousky, z jarních cibulek odkrojíme zelenou nať a bílou část nakrájíme nadrobno.

2

Zakysanou smetanu, vejce, cibulky, kaviár, kopr, citronovou šťávu a pepř smícháme v misce a odložíme.

3

Těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente", scedíme je a vrátíme do hrnce.

4

Do horkých těstovin vmícháme kaviárovou směs. Porce můžeme ozdobit snítkou čerstvého kopru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept