Conchiglie s plody moře

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
6 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakrájíme cibuli, česnek a nasekáme chilli papričky, smažíme
  • 2
    1-2 minuty na oleji. Vmícháme rajčata, protlak, pepř a vývar. Přivedeme k varu a omáčku zvolna vaříme 8-10 minut. Odstavíme ji, necháme mírně vychladnout a rozmixujeme.
  • 3
    Omáčku přelijeme do hrnce, přidáme do ní směs plodů moře a asi 4 minuty vaříme. Potom vložíme očištěné slávky a bylinky a zvolna vaříme 1-2 minuty, až se slávky otevřou. Ty, které se neotevřely, nepoužijeme.
  • 4
    Uvaříme ve slané vodě těstoviny "al dente", scedíme je a necháme okapat. Těstoviny upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.