Recept

Těstoviny s treskou a klíčky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 32643

Ingredience

60 g Cibule
1 polévková lžíce Dýňová semínka
150 g Fazolové klíčky
125 ml Mléko polotučné
60 g Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
1 kávová lžička Olej sezamový
30 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
350 g Treska uzená
400 g Těstoviny Orecchiette

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 481kJ
25% Sacharidy 91 g
61% Tuky 45 g
44% Sodík 870 mg
58% Bílkoviny 33 g

Těstoviny s treskou a klíčky postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme tresku s mlékem, přilijeme tolik vody, aby byla zakrytá, vaříme ji asi 5 minut, až změkne. Potom ji opláchneme studenou vodou, stáhneme kůži, vykostíme a rozebereme na větší kousky.

2

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente a scedíme.

3

Mrkev nakrájíme na plátky. Na velké pánvi rozehřejeme 3 lžíce arašídového oleje, na něm osmažíme mrkev a kolečka cibule tak, aby zůstala ještě křupavá. Vmícháme fazolové klíčky, sójovou omáčku a sezamový olej. Osolíme a opepříme.

4

Na pánev přidáme těstoviny, sezamová semínka, rybu a zbývající lžíci arašídového oleje. Mírně protřeseme, dáme na talíře a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept