Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32653

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
40 g Cibule
60 g Mrkev kořen
400 g Mušle v nálevu
1 polévková lžíce Olej olivový
800 ml Omáčka rajčatová
3 polévková lžíce Petržel - nať
60 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
500 g Těstoviny Fusilli
125 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 791 kcal
Kilojoule 3 308kJ
32% Sacharidy 117 g
64% Tuky 48 g
135% Sodík 3 g
74% Bílkoviny 42 g

Fusilli s mušlemi postup přípravy receptu:

1

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, necháme dobře okapat, vrátíme do hrnce.

2

Nakrájenou cibuli, drcený česnek, kolečka mrkve a kousky celeru smažíme na oleji doměkka, potom přidáme nasekanou petrželku, rajčatovou omáčku a víno. Za občasného zamíchání omáčku zvolna vaříme 15 minut.

3

Do omáčky přidáme mušle a smetanu, za občasného zamíchání necháme prohřát. Těstoviny rozdělíme na talíře a nalijeme na ně omáčku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept