Smetanová omáčka s tagliatelle a lososem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
649 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
29 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
1 g
Cukr
502 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drcený česnek smažíme na oleji průběžně promícháváme na slabém ohni asi 30 sekund. Přidáme smetanu, pažitku, hořčici, sůl a pepř. Přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a průběžně promícháváme a zredukujeme.
  • 2
    Do omáčky vložíme nakrájeného lososa, ochutíme ji citronovou šťávou, zamícháme a opatrně prohřejeme.
  • 3
    Zatímco se vaří omáčka, vaříme ve slané vodě těstoviny al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. Potom na ně nalijeme omáčku a protřeseme. Jednotlivé porce posypeme nakrájenými sušenými rajčaty, parmazánem a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.