Jednoduchý recept

Mandlové hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 32666

Ingredience

200 g Cukr moučkový
300 g Kakao - prášek
200 g Mandle
2 ks Vaječný bílek slepičí
Na spojení
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
19% Sacharidy 70 g
31% Tuky 23 g
2% Sodík 45 mg
34% Bílkoviny 19 g

Mandlové hříbky postup přípravy receptu:

1

Na válu smícháme umleté mandle s cukrem a bílky do pevné hmoty. Rozdělíme ji na třetiny, do jedné zapracujeme kakaový prášek.

2

Z kakaové hmoty tvarujeme kloboučky hříbků, ze zbylé hmoty nožičky. Nožičky vytvarujeme tak, aby hříbky pevně stály. Klobouček s nožičkou spojíme bílkem.

3

Houby klademe na plech s fólií a necháme hříbky zaschnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept