Recept

Fettucine s čerstvou rajčatovou omáčkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 32686

Ingredience

120 g Cibulka jarní
2 polévková lžíce Kapary
80 ml Olej olivový
40 g Olivy zelené
5 g Oregano sušené
5 g Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
200 g Rajčata
5 g Sůl
380 g Těstoviny Fettuccine
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 593 kcal
Kilojoule 2 479kJ
20% Sacharidy 73 g
35% Tuky 26 g
33% Sodík 651 mg
33% Bílkoviny 19 g

Fettucine s čerstvou rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Rajčata, olivy a kapary nakrájíme na kousky, smícháme s ostatními surovinami kromě těstovin. Hotovou omáčku zakryjeme, dáme alespoň na 2 hodiny do chladničky.

2

Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je a vrátíme do hrnce. Do horkých těstovin zamícháme studenou omáčku a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept