Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32733

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Feferony
2 kg Hovězí roštěnka níz. peč.
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř citronový
2 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
0,5 l Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek
200 g Anglická slanina
250 g Lečo sterilované
200 g Mouka pšeničná hladká
2 dl Olej olivový extra panenský
100 g Olivy bez pecky
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,086 kcal
Kilojoule 4 545kJ
7% Sacharidy 26 g
109% Tuky 82 g
44% Sodík 876 mg
114% Bílkoviny 64 g

Ďábelská roštěná postup přípravy receptu:

1

Naporcované maso rozdělíme na 2 díly. Naklepeme, osolíme, opepříme. Na jeden díl naskládáme plátky anglické slaniny, na kolečka nakrájenou cibuli, uvařená a na kostky nakrájená vajíčka, nadrobno nasekané žampióny, na kolečka česnek, nakrájené olivy, na proužky papriku, na kolečka feferonky. Nakonec přidáme lečo bez šťávy. Druhým dílem masa vše přeložíme. Stáhneme nitě, necháme v chladu odležet 2 hodiny.

2

Potom roštěnky obalíme v mouce a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Podlijeme vývarem a pod poklicí v troubě dusíme asi 60 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept