Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 32749

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Dýně
1 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn sušený
185 g Rýže dušená
1 polévková lžíce Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
2 dl Mléko polotučné
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 366kJ
15% Sacharidy 54 g
12% Tuky 9 g
68% Sodík 1 g
20% Bílkoviny 11 g

Polévka z dýně postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej a nasypeme na kostičky nakrájenou cibuli. Osmažíme dozlatova a přidáme na plátky nakrájenou dýni. Promícháme a zalijeme zeleninovým vývarem. Osolíme, opepříme a přidáme skořici a rozmarýn. Uvaříme doměkka a rozmixujeme.

2

Znovu zahřejeme a přidáme mléko a rýži. Přivedeme k varu, odstavíme a posypeme zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept