Jednoduchý recept

Parmice na třešňových rajčátkách

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3275

Ingredience

60 ml Olej olivový
800 g Parmice
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
500 g Rajčata Cherry
100 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 945kJ
5% Sacharidy 19 g
32% Tuky 24 g
26% Sodík 512 mg
75% Bílkoviny 42 g

Parmice na třešňových rajčátkách postup přípravy receptu:

1

Smícháme strouhanku, olej, prolisovaný česnek a pečeme na plechu s pečícím papírem 10 minut.

2

Dvě lžíce oleje, dva stroužky prolisovaného česneku, rajčata, sůl a pepř smícháme, směs dáme na plech, navrch položíme osolené ryby a pečeme 20 minut.

3

Posypeme česnekovou strouhankou a petrželkou.

Poznámka

Podáváme s řeckým salátem. Rybu můžeme použít i jinou, např. pražmu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept