Jednoduchý recept

Křupavé sardinky v mátě

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3276

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová kůra
150 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máta
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Sardinka obecná
1 špetka Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 494 kcal
Kilojoule 2 066kJ
8% Sacharidy 30 g
41% Tuky 31 g
3% Sodík 59 mg
96% Bílkoviny 54 g

Křupavé sardinky v mátě postup přípravy receptu:

1

Olej, citrónovou kůru, mátu, prolisovaný česnek, sůl, pepř a očištěné sardinky bez hlavy smícháme a ryby ve směsi obalíme. Necháme v chladu marinovat min.30 minut.

2

Potom sardinky obalíme v mouce a osmažíme z obou stran dozlatova.

3

Podáváme s dílky citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept