Jednoduchý recept

Bramboráky s uzeným masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 32829

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
3 kávová lžička Majoránka
0,5 kg Moravské uzené maso
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 kávová lžička Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Strouhanka
250 g Sádlo vepřové škvařené
200 g Sýr Eidam uzený 45%
3 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
150 g Zelí kysané
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 462kJ
5% Sacharidy 19 g
25% Tuky 19 g
15% Sodík 306 mg
41% Bílkoviny 23 g

Bramboráky s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Do mísy nastrouháme na středně velkém struhadle oloupané brambory, prolisujeme česnek, nakrájíme cibuli, celá vajíčka, strouhanku, mouku, osolíme, opepříme, přidáme na malé kostky nakrájené uzené, posypeme majoránkou, pořádně zamícháme.

2

Menší naběračkou nabíráme bramborákovou směs, nalijeme na pánvičku a na rozpáleném sádle pečeme placky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept