Recept

Omeleta s fazolovými lusky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 32880

Ingredience

Na náplň
100 g Fazolové klíčky
30 g Máslo čerstvé
30 g Pažitka
40 g Zázvor mletý
Na omeletu
20 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
30 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 719 kcal
Kilojoule 3 010kJ
11% Sacharidy 40 g
74% Tuky 56 g
106% Sodík 2 g
39% Bílkoviny 22 g

Omeleta s fazolovými lusky postup přípravy receptu:

1

Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný zázvor, fazolové klíčky a posekanou pažitku, asi 2 minuty krátce osmahneme, vyjmeme z pánve na mísu.

2

Vejce vyšleháme s vodou, osolíme, opepříme, nalijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme dozlatova z obou stran, po otočení poklademe náplní, těsně před dopečením omeletu přeložíme. Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept