Omeleta s fazolovými lusky

10 min.
Evropa
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
47 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný zázvor, fazolové klíčky a posekanou pažitku, asi 2 minuty krátce osmahneme, vyjmeme z pánve na mísu.
  • 2
    Vejce vyšleháme s vodou, osolíme, opepříme, nalijeme na pánev s rozpáleným máslem. Smažíme dozlatova z obou stran, po otočení poklademe náplní, těsně před dopečením omeletu přeložíme. Servírujeme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Omeleta s fazolovými lusky
Skvělá a rychlá omeleta 😉