Zdravý recept

Horká řepa na medu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 32968

Ingredience

4 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Med včelí
1 ks Pažitka
3 ks Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 081kJ
16% Sacharidy 56 g
2% Tuky 2 g
21% Sodík 411 mg
17% Bílkoviny 10 g

Horká řepa na medu postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu omyjeme, očistíme, nakrájíme na slabé nudličky.

2

Na větší pánvi červenou řepu nasucho opečeme, přidáme citronovou šťávu, minutu povaříme. Poté pokapeme medem a hořčicí a důkladně promícháme.

3

Pažitku nasekáme na větší kousky.

4

Na talíř rozložíme horkou červenou řepu a posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept